Obaveštenja

25.09.2014.

23. sednica Republičke izborne komisije

crta

Republička izborna komisija je na 23. sednici, održanoj 25. septembra 2014. godine, razmatrala i donela Zaključak kojim se nalaže otklanjanje nedostatka Izborne liste „BUNJEVAČKA LIGA“ Branko Tot za neposredne izbore za članove Nacionalnog saveta bunjevačke nacionalne manjine, raspisane za 26. oktobar 2014. godine.

crta

RIK je na sednici razmatrala i donela Rešenje kojim se proglašava Izborna lista Udruženje „Gergina“ Negotin – Primarijus dr Siniša Čelojević za neposredne izbore za članove Nacionalnog saveta vlaške nacionalne manjine, raspisane za 26. oktobar 2014. godine.

crta

U nastavku sednice, RIK je donela Odluku o određivanju broja, sastava i područja rada radnih tela Republičke izborne komisije za sprovođenje neposrednih izbora za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina, raspisanih za 26. oktobar 2014. godine, kao i Odluku o naknadama i drugim troškovima vezanim za rad Republičke izborne komisije na sprovođenju neposrednih izbora za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina, raspisanih za 26. oktobar 2014. godine.

crta

Sednici je predsedavao zamenik predsednika Republičke izborne komisije Ivan Šebek.

crta