Obaveštenja

08.09.2014.

13. sednica Republičke izborne komisije

crta

Republička izborna komisija je na 13. sednici, održanoj 8. septembra 2014. godine, razmatrala i donela Rešenje kojim se proglašava Izborna lista „Naša romska lista – Duško Jovanović“, za neposredne izbore za članove Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine, raspisane za 26. oktobar 2014. godine.

crta

Republička izborna komisija je razmatrala i donela Rešenje kojim se proglašava Izborna lista „I BUNJEVCI SU GRAĐANI SRBIJE“ – MIRJANA SAVANOV, za neposredne izbore za članove Nacionalnog saveta bunjevačke nacionalne manjine, raspisane za 26. oktobar 2014. godine.

crta

U nastavku sednice, Republička izborna komisija je razmatrala i donela Rešenje kojim se proglašava Izborna lista „I GRCI SU GRAĐANI SRBIJE“, za neposredne izbore za članove Nacionalnog saveta grčke nacionalne manjine, raspisane za 26. oktobar 2014. godine.

crta

Republička izborna komisija je na sednici razmatrala i donela Rešenje kojim se proglašava Izborna lista „Sa Ga Po – Srpsko Grčko Prijateljstvo“, Rodifcis-Nađ Petar, za neposredne izbore za članove Nacionalnog saveta grčke nacionalne manjine, raspisane za 26. oktobar 2014. godine.

crta

Sednici je predsedavao zamenik predsednika Republičke izborne komisije Ivan Šebek.