Obaveštenja

05.09.2014.

11. sednica Republičke izborne komisije

crta

Republička izborna komisija je na 11. sednici, održanoj 5. septembra 2014. godine, razmatrala i donela Rešenje kojim se proglašava Izborna lista „RUSINSKA LIGA“ OLENA PAPUGA za neposredne izbore za članove Nacionalnog saveta rusinske nacionalne manjine, raspisane za 26. oktobar 2014. godine.

crta

U nastavku sednice, članovi RIK-a su razmatrali i doneli Rešenje kojim se proglašava Izborna lista SAVEZ ZA PROMENE – LJUDI PO MERI ČOVEKA za neposredne izbore za članove Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine, raspisane za 26. oktobar 2014. godine.

crta

Republička izborna komisija je razmatrala i donela Zaključak kojim se nalaže otklanjanje nedostatka Izborne liste Bunjevačka matica – Marko Marjanušić za neposredne izbore za članove Nacionalnog saveta bunjevačke nacionalne manjine, raspisane za 26. oktobar 2014. godine.

crta

Članovi RIK-a su razmatrali i doneli Rešenje kojim se proglašava Izborna lista BUNJEVAČKA NARODNA LISTA – Branko Pokornić za neposredne izbore za članove Nacionalnog saveta bunjevačke nacionalne manjine, raspisane za 26. oktobar 2014. godine.

crta

Sednici je predsedavao zamenik predsednika Republičke izborne komisije Ivan Šebek.

crta